Leksaksmarodör

Matte kallar mig leksaksmarodör jag förstår inte varför. Det fanns en nalle som tjejen, Zaza då alltså, haft länge men när jag kom in i huset så gick den sönder nästan på en gång måste vara dåligt gjord. Jag har också skalat några tennisbollar, ätit upp en leksak med snöre i ena änden och bitit sönder en boll som har ett tjockt rep fastsatt. Sedan har jag massakrerat en massa små leksaksmöss och några större, de är ingen konst att äta upp alls.



Vi brukar ha dragkamp men husse och matte skriker så konstigt ibland bara för att jag råkar öppna munnen för mycket när jag ska ta ett nytt tag för att få bättre grepp. Kan berätta också att matte är jättekonstig, jag blir nästan sur på henne. När jag gör mig jätte, jätte, jättefarlig och morrar allt jag kan då PUSSAR matte mig på nosen ibland, fattar hon inte att jag är farlig då, va?! 



Nu har matte och husse köpt fler nya leksaker till mig. En ny nalle och en svart stor råtta som är jätteroliga att kasta omkring. Matte och husse blir kanske inte så glada när jag håller på och kastar mina saker så att deras kaffe nästan åker i golvet från rumsbordet, men lite får de väl tåla. Den nya nallen och råttan hittade jag i en prasslig påse när vi varit ute och åkt bil och jag och tjejen legat och sovit själva i bilen en stund.

 

Vi brukar ofta få följa med på bilturer det är ganska mysigt. Jag och Zaza ligger där bak och myser, särskilt om vi får stanna i bilen en stund när husse och matte går till ställen där vi inte kan följa med. Men oftast får vi komma ut och göra saker eller se saker vi också. Som att jaga fjärilar på en äng eller springa i skogen helt fritt, sedan om det råkar vara ett staket i vägen lite här och där spelar ingen roll det märks inte så mycket. Matte säger att jag är jättebra på att komma nu när hon eller husse ropar.


RSS 2.0