Vaddå dum!?

Matte säger att jag och Tifla är lite dumma. Vaddå!? Fattar inte nåt. När vi är ute på promenad så är det en massa ställningar, maskiner och andra konstigheter och där bland alla konstigheter finns det HARAR! Eller i alla fall LC-harar om ni fattar, plastband kallar matte det. Jag fattar inte detta! Min stora lycka är att få jaga dessa harar och det tycker matte också är jättekul att jag gör. Men, när vi är ute på promenad i stan då minsann får vi inte jaga. Kan hon bestämma sig kanske?

Förra gången vi var på landet var det konstigt. Först kommer matte hem med Felicia, tjejen med tofsen. Sedan dagen därpå åker husse och matte bort och bara Felicia stannar hos oss, wäääää. Bara skämtar, det var ganska ok för hon är ganska rolig. Lite löjlig bara eftersom hon skriker och piper när jag trampar eller krafsar på henne, vekling. Husse och matte kommer inte hem utan vi hundar och Felicia går och lägger oss. DÅ, minsann kommer husse och matte. Skönt tänker vi nu kan vi sova, men icke. Nu börjar alla stöka runt mitt i natten och vi får åka bil. Jaja, vi hundar sover en stund i bilen innan vi når stan och får sova vidare. Ha, sova! Jag fattar inget, vad är deta för helg. När vi sover som godast börjar alla stöka runt igen och en ny biltur väntar.Jaha, nu är vi på det matte och husse kallar utställning, jag och Tifla tillsammans med husse, matte och Felicia.
Det är mycket roligare på LC än på uyställning men det är väl bäst att uppföra sig, även om jag vet att matte älskar mig i alla fall ;-). Nu ska jag sova, hej då.
PS. Om det finns någon som vill bli min sekreterare och hjälpa mig skriva i min blogg så hör av er, matte är SÅ lat att man får tjata på henne.

RSS 2.0