Ett hektiskt liv

Nu är det länge sedan jag skrev men vi har ett hektiskt liv. I stan är det promenader och försöka hålla reda på matte som hela tiden far omkring, vet inte vad hon sysslar med. Tur att husse finns i alla fall. Men, vi har haft besök av tjejen med tofsen som jag träffade i höstas. Det var mysigt att Felicia var hos oss, tjejen heter så. Vi busade mycket och en vecka var hon hos oss hela tiden och gick ut med oss på lunchen. Men på kvällarna blev det trångt i soffan, om matte var hemma förståss.

På landet då busar vi i vår stora hage, är ute i skogen, vaktar fåren i hagen bredvid eller försöker hålla reda på husse. Så ni förstår att det är hektiskt, ingen rast och ingen ro.
Åhhhh, jag måste berätta. Vi har gjort något sååå kul, jättekul. Vi var på en stor plan med en massa andra hundar och något for förbi som dom jagade, jag ville också vara med det såg jättekul ut. Jag visste inte till mig av iver så jag lät nog lite konstigt, matte sa i alla fall att jag skulle vara lite tystare i alla fall. Sedan satte matte på mig en konstig sak på nosen, det var inte så kul men jag brydde mig inte så mycket allt var för spännande. Efter det fick jag också jaga det där som for fram hit och dit, åhhhh, vad kul det var. Vill mera, vill mera. Matte och några som var där sa att jag var jätteduktig, så jag hoppas på att jag får prova igen. Det hette visst Lure Coursing.
I vintras var vi ute en hel del i skogen och på stora vita ytor, där vi fick springa helt fritt.
Vi har varit på ett ställe där det var en människa som tog i mig överallt, sedan fick jag springa omkring lite ensam och tillsammans med andra hundar. Jag skötte mig jättebra och fick några rosetter efteråt som min matte visar när människor kommer på besök till oss. Jag har varit på flera sådana ställen sedan och jag sköter mig bra säger husse och matte.

RSS 2.0