Ojojoj

Ojojoj, nu har jag att berätta. Vet inte var jag ska börja, den var jättestor och vi ville ta den men matte ville inte det. Ojoj vad vi var tuffa men tjejen verkade lite rädd efteråt och matte verkade inte heller så lycklig. Tur att de har mig, jag som är så tuff. DET ÄR HÄFTIGT MED SKOGSPROMENADER.
Ja, vaddå? Just ja jag kanske ska berätta vad som hände. Matte, jag och tjejen var på skogspromenad som vanlig och gick en av de vägar vi brukar gå då helt plötsligt ett stort djur dyker upp. Vet inte vad det var men jag tyckte det var bäst att ta det eftersom man har tjejen och matte att skydda. I ärlighetens namn ska jag erkänna att tjejen var med på noterna helt också. Vi kastar oss framåt och tokskäller på det där djuret. Tyvrr satt vi fast annars minsann har vi tagit det, så det så. Hör sedan att matte berättar om att vi stött på en älg, så jag antar att det var så djuret kallades. Tyvärr har jag inga bilder då matte snabbt vände och gick åt ett annat håll, suck.
När jag ändå är i gång kan jag berätta att vi alla var på utflykt i går. Den lilla hunden var med också, Jaja som hon kallas och som jag trodde var en kanin först. Hon satt inte hos oss där bak i bilen utan på golvet vid mattes fötter, hon verkar ha haft det bra.
Vi besökte havet igen och stötte på ett annat konstigt "djur". Vi besökte några som husse och matte känner och de hade ett "djur" som for omkring på gräsmattat, jättekonstigt. En grön ganska stor sak som for omkring hit och dit, men efter ett tag försvann den från gräsmattat, den fick fara till sin plats och stanna där. Det var ganska skönt för den var lite skum och for på oss ibland, inte så att det kändes direkt men det var skumt. Usch! Husse sa att han vill ha en sådan till gräsmattan också, HOPPAS INTE!
Nej nu är det mysdags.

Semeeeeester!

Jag har kommit på att det tvåbeningarna kallar semester är skönt, mysigt och ganska kul. Jag vill nog ha semester hela tiden har jag kommit på. Varför då då, jo det ska jag berätta. Först och främst är vi på landet hela tiden och där får vi gå ut och in som vi vill. Det finns fjärilar att jaga och skuggor och flugor och...

Vi får alltid, ja nästa i alla fall, följa med husse och matte när de åker någonstans. Vi sitter och myser mycket tillsammans i soffan alla eller håller matte sällskap ute på altanen när hon sitter och läser.

Vi går långa skogspromenader och i skogen luktar det sååååååå gott av allt som skulle gå att jaga där.
Vi har varit till, vad matte kallar rundbanan flera gånger och vi har fått jaga på ett stort fält. Det är sååå kul. Matte säger att jag nu får jaga på riktigt för jag är klar med mina licenslopp, vet inte vad det betyder men vem bryr sig, "jaga på riktigt" är vad jag bryr mig om.

Som jag sa så får vi springa ut och in som vi vill för vi har en stor hage på baksidan där vi får vara så mycket vi vill. På framsidan får vi springa när matte är ute med oss, hon säger att jag är så duktig eftersom jag kommer när hon ropar. Från framsidan kan jag "flyga" in till fåren också, men då låter husse och matte inte så glada så jag brukar försöka hålla mig utanför men i bland kan jag bara inte låta bli fåren ser sååå roliga ut och låter så roligt.
Jag har en önskan såhär i semestertider då de flesta önskningar verkar bli uppfyllda. Jag önskar sååå mycket att tjejen, Zaza alltså, skulle vilja leka med mig men hon är så sur eller att jag skulle få en annan lekkompis. Tänk vad kul vi skulle kunna ha hela tiden, ja det är min önskan, så nu är det bara att vänta. Hoppas jag! Eller!
Vi är faktiskt en till denna vecka. Mattes dotters hund är hos oss, en liten Shih-Tzu, först blev jag jätteglad en hare tänkte jag, men icke. Henne kunde man inte leka med alls, antingen blir hon jättesur eller så blir matte eller husse lite sura, SUCK! Hon som ser så rolig ut.

Semester, inga tjejer, inga tjejer, TJEJER

Nu har vi semester säger husse och matte. Nu vet jag att semester inte är det samma som tjejer, inte så mycket i alla fall. Vi har åkt bil jättelänge. Husse har fixat så vi kan ha utsikt när bilen står stilla, kolla så bra vi har det.

Sedan kom vi till ett ganska trevligt ställe där jag fick en alldeles egen säng att sova i. Husse, matte och Zaza sov i en säng tillsammans, synd för dem då, ha. Vi träffade en massa nya människor, vi promenerade och sedan åkte vi bil igen.
En dag var vi på ett ställe där husse och matte bakade bröd som det hette, jag tyckte detta var överskattat inte alls så gott. För att ni ska förstå vad de gjorde lägger jag in en bild. Den här dagen var vi ute på ett stort fält och sprang, det var jättevarmt så vi blev lite slöa sedan jag och Zaza. Särskilt Zaza förståss hon är sååå lat, inget att busa med. Jag vill ha en kompis som jag kan busa med ordentligt och som inte bara står och morrar om jag kommer lite fort.
En dag spelade Felicia och matte något på gräsmattan i solen och jag var domare. Felicia är människotjejen jag busat med tidigare, hon som hade en rolig tofs på huvudet. De använde något som kallades racket och slog en konstig boll mellan sig. Det var jättekul att vara domare, jag lyckades fånga skuggan efter den där bollen flera gånger. Jaa, skuggan, bollen var inte så rolig och dessutom fick jag inte ta den för matte eller Felicia. Vem bryr sig om en tråkig boll när man kan ha en alldeles egen skugga att fånga.
Efter några dagar var det dags att packa in i bilen igen och denna gång var det riktigt fullt. Till och med jag och Zaza fick dela med oss av utrymmet för att allt skulle få plats eftersom Felicia skulle åka med oss hem. Vi åkte bara en liten bit och sedan var det att packa ur en massa saker, men vad var nu detta? En massa hundar och äntligen TJEJER, ooooooooo. Vi var på en sådan där utställning igen. Bäst att uppföra sig denna gång, då det finns en massa tjejer i närheten.
Matte verkade väldigt nöjd med mitt uppförande denna dag. Jag var väldigt stilig om jag får säga det själv. Alla tjejer häpnade också av min uppenbarelse, nästan alla i alla fall. De som klämde och kände på mig, ja domarna ni vet, tyckte också att jag var stilig. Två blå/gula rosetter, en orange och en gul/vit blev det, matte och husse verkade väldigt glada. Den gul/vita finns inte med på bilden då jag fick den alldeles innan vi började snabbpacka.
Sedan var det dags att packa ihop igen, det gick väldigt fort då det började komma en massa blött uppifrån. Sedan blev det bilåkande igen väldigt länge. Vi stannade några gånger och fick gå ut och fick dricka lite men sista gången vi stannade då hade jag och Zaza ingen lust att gå ut, vi rävsov så att vi skulle slippa. Det var ju faktiskt natt nu.
Äntligen var vi hemma på landet igen. Felicia och jag skulle dela soffa men hon var så sur på natten, jag fick inte ens ha mina tassar i hennes ansikte, löjligt. Hon klagade på mig och då tänkte jag att hon kan minsann ligga där ensam jag går till matte och rullar ihop mig på hennes kudde i stället, mysigt. Dagen efter åkte Felicia hem så nu är allt som vanligt igen.
Det var allt för denna gång. Semestern är inte slut ännu så jag kommer nog att skriva mer snart.
SÖÖÖT?! Husse sa just att jag är söööt. Hur kan han, bläää, jag är en grabb!!! Grabbar är inte söta de är stiliga, SÅ DET SÅ!!!

RSS 2.0