Tonåring JAG???!!!

Vaddå, tonåring? Skulle jag vara en tonåring! Ha, jag som är en stilig ung man. Tänk att jag blev kallad tonåring, jag som är tjejernas riddare nummer ett! Tjejer ja, WAHOOOO, det är grejer det. Ohh, så många vackra tjejer det finns och alla är de kära i mig. Nåja, kanske inte alla en del ler lite väl mycket och låter lite knepigt, men vem bryr sig.

Jag kanske ska berätta vad som hänt. Vi var på utställning i helgen, det var skithäftigt, tänk alla dessa tjejer hohoho, oj då berätta var det ja. Nåja, vi var alltså på utställning och vi sov inte hemma ens. Vi delade rum alla fyra, husse, matte, Zaza och jag, ofta delade vi säng också. Lite trångt var det allt ibland. Jag skulle hälsa på matte som låg på sängen men då kunde jag inte vända och gå tillbaka utan fick klättra upp med baken på sängen och sedan vända, men det gick det också. Det var flera tjejeeeeer, jag menar hundar, som fanns på samma hotell. Hotell är ställen där man inte bor utan bara sover ibland har jag fått höra.
Vi kanske ska börja från början. Först åkte vi bil ganska länge och sedan träffade vi min gammelmatte. Det är hos henne jag är född och bodde tills jag var ca nio månader. Det är alltid jätteroligt att träffa henne. Sedan åkte vi vidare och kom till det här hotellet. När vi sovit en natt åkte vi bil igen till en utställning. VET NI vad jag träffade på väg in till utställningen, nej det kan ni naturligtvis inte gissa. Jag träffade på en TJEEEJ, som luktade såååååå gott. Hon blev naturligtvis dödskär i mig, vad kan man som tjej annars bli. Det var väl inget för ett långt förhållande, hon var lite liten och såg lite annorlunda ut men vad gör det för en kort flirt ;-) man försöker väl ställa upp som den tjejernas riddare man är. Nåja efter detta äventyr kom vi i alla fall in på utställningen och det var väl ganska kul men sedan skulle jag in i "ringen" kallades det och hur kul var det på en skala, där fanns ju inga tjejer i närheten. Och, jag tittade verkligen runt omkring för att se om det fanns någon, så jag vet att de inte gjorde det.
Efter denna dag åkte vi till hotellet och sov en natt och sedan på utställning igen och detta gjorde vi ytterligare en gång. Inget speciellt att berätta om det, det var inte mer tjejer i "ringen" någon av dessa dagar än vad det var den första, så varför bry sig, ha. Matte verkade inte så nöjd men vem bryr sig. Jag vet att hon älskar mig lika mycket i alla fall. MEN, jag är lite SUR på henne när jag blir kallad tonåring så ler hon bara, klappar mig lite och säger att det stämmer ju. VA!!! Min egen matte känner inte ens igen en tjejernas riddare. VA! Min egen matte, och husse då som bara HÅLLER MED!
Nej nu ska vi visst packa, vi ska ha semester. Vet inte vad det är men husse och matte verkar glada när de pratar om det så det är säker något kul. ÅHH, det kanske finns tjejer på semester!!!!!!!
Lägger upp några bilder så att ni kan se vilken stilig ung man jag är, om jag vill ;-).

SOMMAR!!!

Äntligen är härliga värmen här, nåja i alla fall bättre än den kalla vintern är det. Det har hänt massor sedan jag skrev senast. Nu har vi gjort allt ännu mera, ja allt som jag berättade om förra gången. MINNS NI INTE!? Va! OK, jag berättar igen då, en del i alla fall.
Vi har varit på ställen med massor, massor av hundar och folk har klämt och känt på mig, domare heter det visst. Två gånger har matte blivit extra glad, då har vi fått flera sådanadära rosetter, blå/gula, cert kallas det visst. I dag var en sådan dag, men jag tror inte matte fattade direkt för hon verkade lite förvirrad innan hon blev sådär jätteglad igen. Det är ganska spännande att vara på utställning, ja så heter det vet ni, men oj vad trött man blir sedan.
Sedan har vi varit och jagat omkring på fält igen och två gånger har jag fått springa med en annan hund, det gick jättebra sa matte. Ja, jag vet, hon kan bli lite tjatig med att hon tycker jag är så fantastisk men det får man väl stå ut med ;-) Jag har hört att matte frågat runt lite för att jag ska få springa mera. Hoppas, hoppas, hoppas, det är sååååå kul!!!
Vi har fått springa på ett annat ställe också, det gör vi nästan varje vecka, det är bara runt på en bana men det är också jätte, jätte, jättekul. Oj, vad jag är duktig på att döda den där haren. Matte försöker få bort mig men jag släpper inte fokuseringen så lätt minsann, sist lyfte hon bort mig. SUCK!!! Vad får man inte tåla! Men en dag ska jag nog ta den där ordentligt minsann.
Det händer massa saker hela tiden och nu har matte varit hemma lite mer så jag slipper hålla koll på henne lika mycket, SKÖNT! Nej nu är det soffmys med matte, husse och tjejen.

RSS 2.0