Myyys

Livet är härligt! Just nu ligger vi alla tre i soffan och myser efter en stund på LC-fältet. Jag och Tifla fick springa tillsammans och Zaza fick springa ensam. Oj, vad Zaza låter när hon ska springa där ligger man i lä fast jag försöker så gott jag kan. Är faktiskt ganska duktig jag också på att göra mig hörd.

En stund efter att vi kommit hem från fältet så kom det en massa tvåbeningar. Det var tydligen min mattes syster och några av hennes barn. De var lite läskiga de som var små. Den stora har jag träffat flera gånger innan, det är hon som heter Felicia och brukar vara hos oss ibland. Hon ska snart vara hos oss igen har jag förstått.
Sedan jag skrev förra gången har vi varit på ett fält med en massa hundar igen. Jag fick springa två lopp det första med en tant och det andra med en ung tjej. Jag ÄLSKAR att springa!!! Den här gången följde en tvåbening som hetr Gabriella med, det är tydligen mattes dotter. Vad mysigt vi hade det tillsammans jag, Tifla, Gabriella och matte. Min gammelmatte och flera andra röda busar var också där, en fantastisk dag. Hoppas det blir många sådana och snart. Matte är alltid lycklig när hon är med mig :-) men jag tror hon var ännu lyckligare denna gång vi fick en sådan där blå/gul rosett igen, det betyder tydligen att man fått något som heter cert. Förstår inte varför det ska vara så särskilt. Jag har redan flera sådana av olika sorter, så det så!
Nej nu ska jag sova en stund. Jäsp!

Yeeeees!

Jag älskar semester! Ja, ni vet semester betyder att man får sina önskningar uppfyllda. Jag önskade mig en kompis och nu har jag fått det. En jättesöt tjej som jag kan springa och busa med i vår hage på landet, i hagen i stan och även inne. Vi ligger tillsammans i soffan också, då är även Zaza med. Zaza är lite sur som hon brukar vara mot mig men annars tar hon det med ro.  Se så söt min nya lekkompis är.
I går var vi till Borås rundbana igen och jag trodde det var rundbanespring, men icke. Vi skulle gör en del annat KM kallades det, hade ingen aning om vad det var. Jag ville bara springa på rundbanan, jag vibrerade som en fiolsträng sa matte när hon skulle försöka få mig att visa min bästa sida på utställningsdelen. Ja, KM betyder tydligen utställning och LC för matte och nu vet jag också det. Vem är intresserad av att visa sig fint när man är på rundbanan och vill SPRINGA!!! Matte verkade ganska lugn hon fast jag var lite stel och mycket ofokuserad:-)
Men sedan fick vi SPRINGA, ja inte på rundbanan då utan LC, ännu roligare! Ja vi fick springa alla tre. Jag och Tifla, jag min nya kompis heter så, fick springa tillsammans med andra hundar eftersom vi har licens och Zaza fick springa ensam bland andra olicensierade hundar av olika raser.
Vi hade en jättetrevlig dag med flera andra röda busar, trevliga tvåbeningar och fantastiskt väder. Vi var trötta när vi kom hem men vi orkade några busspringningar i hagen innan vi däckade i soffan och sov hela kvällen alla tre.
Nu kom husse upp så nu startar dagen :-)

RSS 2.0