Fotolöst

Det var ett tag sedan jag berättade om vad som händer i mitt liv, men det är inte lika kul utan foton. Hoppas matte får tillbaka sin mobil/kamera snart. Matte säger att hon får spatt snart om hon inte får tillbaka sin mobil/kamera snart. Jag vill ju få visa hur stilig jag är, så jag låter nog bli att smaka på hennes mobil fler gånger. I går var vi ute i skogen och sprang det är jätte, jätte, jättekul, men tjejen var lite tråkig igår.

Sedan var matte och jag på kurs för några dagar sedan. Egentligen är det husse och jag som går men han var borta så jag tog med matte i stället. Jag var jätteduktig sa matte. Jag satt, låg och stog som hon sa och till och med kröp en bit. Det var ganska kul för jag fick en massa gottis. Sedan skulle vi gå fram och tillbaka förbi de andra hundarna och jag skulle vara sist. Tråååkigt att vänta på sin tur men helt plötsligt fåe en av de andra hundarna fart och springer runt, runt, runt och det såg såååå kul ut att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag ville ju sååå gärna leka men det fick jag inte för matte, suck. I stället gick matte och jag bort från de andra hundarna ett tag men att försöka komma iordning igen efter det, det gick inte så bra. Jag var alldeles för uppspelt sa matte.

Dumma, dumma, dumma

Jag har blivit biten av en dum hund. I går var vi i lekhagen med några andra hundar och sprang och hade jättekul, men helt plötsligt började en av hundarna leka polis och när jag inte lydde så bet den mig på sidan av baken. Husse följde med mig till doktorn som sydde mig med två stygn.


Doktorn var ganska snäll tills hon sa till husse att jag skulle ha en otäck sak runt halsen. Husse och matte satte på den på kvällen också en stund men jag får PANIK, så de tog av den igen. Titta så löjligt jag ser ut.

Oförstående

Nu fattar jag ingenting, ingenting alls. Husse och matte är de konstigaste individerna som finns. När vi har varit lata och inte gjort någon nytta alls ja då verkar minsann husse och matte vara nöjda och glada när de kommer hem, SUCK. Vi som jobbat så hårt med att undersöka olika stoppning till soffan i köket, efter att vi plockade bort det gamla tyget och stoppningen. Alla de dagarna har husse och matte verkat sura men de dagar vi inte gjort någon nytta alls, då minsann verkar de bara glada. Så hur ska man bete sig egentligen?

Matte säger att jag är ett charmtroll och helt underbar i alla fall.


Dununge eller marodör

I dag hade vi också jättekul när matte och husse var på jobbet. När matte kom hem vid lunchen var vi iklädda ett fint lager av vitt dun på ryggen, vi hade lekt lite bara. Matte tyckte inte att vi var så fina, särskilt inte när hon såg varifrån dunet kom. Vi hade ett mysigt täcke att ligga på och jag ville bara veta varför det var så mysigt, och nu vet jag. Det var små, små, små vita fjädrar eller dun i det. Det flög så fint omkring så fort vi rörde oss. Yippie vad kul vi hade. Titta på bilden får ni se så fint det blev.

 

När matte satte sig och jobbade så lade jag mig och sov bakom henne. Man måste väl ladda inför nästa aktivitet.

 

I kväll ska husse och jag till skolan igen, ibland är det jättekul men ibland är det ganska tråkigt. Husse och en annan tvåbening försöker övertala mig att göra en massa saker som jag inte alls har lust med. Jag vill leka med de andra hundarna på skolan, men det får jag inte. Bilder från min skola säger matte att hon ska ta när hon fått tillbaka sin telefon.


Fredagsröj

Party, party, party. Vad ska man göra på en fredag om inte röja! När husse gick tillbaka på jobbet efter att han varit hemma och ätit med oss var det dags. Det var svårt att hitta på något lika kul som tepartyt i tisdags men vi lyckade till slut. Sedan var nog inte matte så glad i tisdags efter den festen eftersom vi inte hade hjälpt till på något sätt så det tänkte vi på i fredags. Man vill ju vara en hjälpsam pojke.

 

Vi passade på att flytta bordet och kökssoffan för att komma åt locket på soffan, det var väldigt tungt men vad gör man inte för sin matte. Jag hörde att matte hade tänkt byta tyg på kökssoffan, men det blev ju inte av så vi påbörjade jobbet för att hjälpa till. Vi slet och rev och slet och rev och till slut lyckades vi få av sofflocket. Sedan kunde jobbet börja. Vi gnagde och slet av hjärtans lust tills vi i alla fall lyckades få bort tyget och stoppningen på halva soffan, sedan blev vi för trötta för att fortsätta. Vi tänkte att vi fixar lite ny stoppning i stället så vi tog en kudde från vår bädd och tömde den på all stoppning, så matte skulle få något att använda till soffan. Kuddtyget tänkte vi att matte kunde använda till nya mattor, det tyckte inte matte. Hon sa att tyget inte ens dög som mattrasor, otacksamt tycker jag. Hon och husse var inte ens glada för vårt hårda jobb. Men skit samma det var fredag och fest, alla kan inte bli nöjda alltid. Vi hade kul i alla fall.


RSS 2.0