Mums, men matte dum!

Matte sluta!!! Jag vill!!! Snälla matte kan jag inte bara lite få hälsa på tjejen som luktar såååå gott. Min matte är ganska tråkig ibland, så det så. 
Nu undrar ni säkert vad det är frågan om och det ska jag minsann berätta.
 
Förra helgen var vi på resa. Jag, Tifla, husse och så matte förståss. Vi åkte jättelångt och sedan bodde vi i ett rum men en mysig säng. Matte var bara lite tjurig för hon tyckte det blev lite liten plats till henne, men det förstår jag inte. Vi ville bara ligga nära henne alla, lite får hon väl tåla. Vi hade det ganska mysigt. Dagen efter så åkte vi till ett ställe meden massa, massa olika hundar, hundutställning vet ni. På sådana har vi varit många gånger. Den här gången var husse tvungen att ta hand om Tifla eftersom vi skulle tävla mot varandra hon och jag. Jag vann förståss, ha. Jag är ju en stilig pojke, ja Tifla är söt också måste jag erkänna. Men som sagt jag vann och vi fick en massa, massa rosetter har jag hört matte kalla dem. Titta på bilden får ni se. Rosetterna betyder att vi fick cert, CACIB och blev danska champions, jag och Tifla. Matte och husse var jätteglada.
 
 
Senare på dagen skulle jag tävla igen, det var en lång väntan. Under tiden skulle vi fotografera mig hade matte tänkt. Observera att matte hade tänkt det, inte jag. Hon ville att jag skulle hoppa upp på ett bord och bli fotograferad, är hon inte riktigt klok?!?! Jag får ju inte vara på bordet. Jag har minsann hört hur hon skäller på Zaza när hon kliver upp på bordet och dricker upp mattes kaffe, så det så. Och här väntade matte sig att jag skulle kliva upp på ett bord. Hoppa över bordet ok, det brukar jag göra ute också men upp på bordet, NEJ TACK! Matte försökte på alla sätt men mig lurade hon inte, så det så!
 
Sedan var det dags att tävla igen. Jag var så stilig och matte sa att jag var så duktig. Det var innan matte blev tråkig. När vi kom in i en utställningsring, som det heter, det var visst förbedömning, fick vi en stilig tjej framför oss. Ojojojojoj, vad hon luktade gott!!!! Jag blev alldeles till mig, det var så jag skakade, hon luktade sååååå gott. Matte trodde jag frös så hon försökte värma mig, ja jag vet hon är inte alltid så smart. När hon såg att jag försökte komma fram till den härliga tjejen så trodde hon att jag ville leka. Hahaha, som sagt inte alltid så smart. Till slut fattade matte i alla fall vad det var jag ville, men tror ni jag fick komma fram till tjejen. Nää, inte alls. Fattar ni va! Matte menade att jag skulle uppföra mig, stå vackert och springa ordentligt. Visst, visst, om jag bara hade fått nå fram till den härliga tjejen så men det fick jag inte. Fy, fy, fy! Så sur jag var. Hur mycket jag än försökte så lyckades jag inte nå fram till den härligt doftande tjejen. Så, matte kan vara väldigt dum ibland och då är det väldigt, väldigt synd om mig, så det så!!! Men jag älskar nog min matte i alla fall fast hon kan vara så oförstående och dum ibland.
 
 

RSS 2.0