Lycklig!!!

Tjohooo! jag är så lycklig. Jag älskar min matte! Jag får springa, springa, springa på hela våran gård hemma i Hyssna och med tjejerna. Och jag får springa i skogshagen igen, så glad. Matte såg i och för sig inte så glad ut första gången jag fick springa med tjejerna i skogen igen. Hon till och med höll för ögonen, vilken löjlig en va?! Ha, ha, ha sa jag och satte fart igen när hon sa att jag skulle lugna mig. Vaddå matte jag är hel nu. Ohh, vad jag har längtat. 
 
 
Vi har firat jul också med en massa människor, barn och andra hundar. Det var Gabriella lilla Shih-Tzu, det har jag lärt mig att det heter. Jag tycker det ser ut som en hare jag, och det gör faktiskt Tifla också. Även här är matte och jag inte helt överens. Tifla och jag tycker att den där "haren" ska man puffa och böka med gärna jaga lite grann, men då blir matte så arg så jag tycker det är bäst att låta bli i alla fall. Sedan hade vi besök av en annan hund. En valp, en amstaff har jag lärt mig att det kallas. En riktig vilde var det som studsade omkring, for runt benen och under magen på mig så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Hon fick faktiskt lugna ner sig sa tvåbeningarna och tog undan henne, uj uj uj det var faktiskt skönt. 
 
När alla tvåbeningar, både stora och små och de andra fyrbeningarna åkte hem så var jag ganska trött. Det är jag nu också så jag tänker sova. God natt.
 

RSS 2.0